Ballina Intervista Fjalet e Sergio Busquets pas barazimit ndaj Gironas!

Fjalet e Sergio Busquets pas barazimit ndaj Gironas!

SHPËRNDAJE

Barcelona luajti ndeshjen e saj te 5-te ne sezonin e ri te La Ligas kunder ekipit tjeter nga katalonia Girona.

Kjo ndeshje u mbyll me rezultat te barabarte 2-2, pas nje kartoni te kuq te marre nga Barcelona Girona arriti qe te shenoj.

Barcelona gjate tere ndeshjes u mundua qe t’a fitonte lojen, mirepo pa patur rezultat.

Sergio Busquets: “Do te ishte mire nese VAR do te perdorej per te githa ekipet njesoj. Sot nuk u pajtova me te”.

“Ishte nje ndeshje e mire, deri pas kartoni te kuq. Ne ishim me 10 lojtar dhe u munduam qe t’a fitonim ndeshjen, por ishte e veshtire”.

“Ne gjithmone duam qe te fitojme dhe akoma kemi kohe qe te permiresohemi me shume”.

“Mungesa e 1 lojtari e beri te veten edhe pse ne gjate tere ndeshjes u munduam qe te fitonim”.

“Une nuk e pash qe Lenglet t’a bente me qellim ate goditje, madje lojtari i Gironas i kerkoj falje atij. Eshte e pa kuptueshme kjo”.

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.