SHPËRNDAJE

Sezoni i veshtire duket se do ta percjelle Umtiti’n perseri. Gjate stervitjeve me kombetaren e Frances ai eshte lenduar dhe keshtu stafi mjekesor i Frances vendosi t’a kthente ate prapa ne Barcelone.

Me te ardhur ne Barcelone, ai ka bere testet mjekesore dhe ato kane treguar per nje lendim te tij.

Testet e bera sot kane treguar qe ai ka shputen e kembes se djathte te enjtur derisa qendrimi i tij jashte fushave do te varet vete se si shkon rikuperimi i tij.

Ky lendim nuk e lejoi Umtiti’n te luante ne ndeshjen kunder Shqiperise, ndeshje e vlefshme per Euro 2020, qe e fitoi Franca 4-1.

Fat i keq per klubin katalunas me keto lendime dhe mbi te tjerash per Umtiti’n, per te cilin vazhdon ky fat i keq. /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.