Ballina Konferencë për shtyp KONFERENCE PER SHTYP: Sergio Busquets!

KONFERENCE PER SHTYP: Sergio Busquets!

SHPËRNDAJE

Ne konferencen e sotme per shtyp nga ana e FC Barcelona perpos trajnerit Valverde ishte edhe Sergio Busquets.

Busquets nder te tjerash tha se:

“Po e shohim nje Dembele me te mire, me te integruar, shpresojme qe ne kete vit gjithcka do te shkoje me mire.”

“De Jong mund te luaje mire ne cdo pozicion te mesfushes, ai do te beje mire. Konkurrenca eshte e mira sepse n’a ben me te mire.”

“Ardhja e Griezmann eshte e mire per te gjithe. Do te jete me e mire per ne si ekip dhe do te rritet konkurrenca.”

“Problem do te jete per trajnerin i cili do te duhet te zgjedh.”

“Andrés do te thote shume per ne, te kemi mbeshtetjen e lojtareve si Iniesta e ben gjtihcka me te lehte. Ai eshte nje shok i madh dhe do te jete e vecante te luajme kunder tij.” /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.