SHPËRNDAJE

FC Barcelona dhe Liverpool, nje duel qe te gjithe do t’a kishin deshiruar dhe imagjinuar ne finale, por shorti i sjell ne nje faze me te hershme.

Sfida e pare pra luhet ne Camp Nou, me diku 97.000 te pranishem qe priten te jene. Ne anen tjeter do te kete mjaft tifoze te Liverpool’it te cilet nuk lane nje pershtypje te mire mbreme duke bere shume sherre.

Megjithate, sonte do te flas futbolli dhe fusha e Camp Nou’s, aty ku Barca nuk ka deshtuar te beje performanca te jashtezakonshme ne kete sezon.

Barca hyn ne kete ndeshje me 11-tshe me ndryshe se qe jemi mesuar t’a shohim ne keso ndeshje’sh.

Kjo eshte 11-tshja e Valverde’s:

Emocionet jane shtuar, derisa kemi 4 vite qe nuk marrim pjese ne gjysem-finale por tani eshte sezon i ri dhe lojtaret jane shume te motivuar per te marre kete trofe te bukur ne kete sezon.

Per t’a shikuar kete ndeshje LIVE dhe FULL HD, BMSH i’u munedson keto linqe:

LINKU ZYRTAR

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.