SHPËRNDAJE

FC Barcelona me fillim nga ora 21:00 do te perballet me Liverpool’in ne Anfield’in e famshem. 

Epersia eshte 3-0 por kjo nuk duhet te merret fare parasysh ne kete stadium, eshte i rrezikshem.

Do te jete nje sfide e zjarrte, shpresojme qe te mos krijohet panik ne minutat e para dhe te mos pesojme gol. E rendesishme eshte te ruajme qetesine.

Pa marre parasysh, cdo ndeshje jashte Camp Nou’s eshte e veshtire, kjo eshte e vecante.

Jemi vetem nje hap larg arritjes ne finale te Liges se Kampioneve pas 4 vitesh mungese, mungon vetem nje shtyse e fundit sonte per te i’a dalur te arrijme finalen e Madrid’it.

Per te pare kete ndeshje LIVE dhe FULL HD, BMSH i’u mundeson keto linqe:

http://unitedtwentytimes.blogspot.com/p/arsenal-1.html

http://unitedtwentytimes.blogspot.com/p/arsenal-2.html

http://unitedtwentytimes.blogspot.com/p/arsenal-4.html

http://www.easysport.tv/1.php

http://givemereddit.stream/stream/5cd19f036204e5cd19f0362053

http://footballstream.to/barcelona-live-streaming-free-1

http://soccershow.xyz/ss/ss3.php

Shikim te kendshem. /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.