Ballina Media Gallery Testet mjekesore tek klubi i Barcelones.

Testet mjekesore tek klubi i Barcelones. [FOTO+VIDEO]

SHPËRNDAJE
Ne mengjesin e sotme, me fillim nga ora 9:30 pjesa me e madhe e lojtareve te Barcelones i kreu testet mjekesore. Ju ftojme te shikoni fotot dhe videot ekskluzive nga ardhja e lojtareve ne ‘Cuitat Esportiva’ dhe kryerja e testeve mjekesore.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mIvwW2bgAtw]

/BMSHQIP.COM

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.