SHPËRNDAJE

Duket se 3 golat ne Barcelone nuk kane qene te mjaftueshem per t’i ndalur sado pak tifozat e Liverpool’it.

Perpos rremujes qe shkaktuan ne qytetin e Barcelones para nje jave, duke ngacmuar qytetaret e rastit, banoret lokal dhe turistet, ata mbreme bene perseri nje veprim jo per t’u marre shembull.

Ne mbremjen e djeshme, pikerisht ne kohen kur ekipi i Barcelona’s supozohej te ishin ne gjume per te pushuar dhe relaksuar para ndeshjes se sotme, tifozet e Liverpool bene nje tjeter veprim.

Ata ndezen fishekzjarre pikerisht para hotelit ku po qendronte klubi i Barca’s dhe me gjase i ka prishur edhe gjumin lojtareve.

Kjo eshte videoja:

Kujtojme qe kjo nuk eshte hera e pare qe nje tifozeri e bene ne kete sezon kete veprim. Edhe tifozet e Ajax’it i’a bene te njejten gje Real Madrid’it dhe Juventus’it.

Megjithate, shpresojme qe edhe njehere tjeter, lojtaret e Barca’s te flasin ne fushe. /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.