Ballina Media VIDEO: Messi nervozohet me Rakitic gjate ndeshjes se mbremshme!

VIDEO: Messi nervozohet me Rakitic gjate ndeshjes se mbremshme!

SHPËRNDAJE

FC Barcelona ne ndeshjen e mbremshme pati 23 tentime per te shenuar gol, por ne asnjerin prej tyre nuk u treguan te sakte.

Gje kjo qe shkaktoi edhe frustrimin e vete lojtareve, sidomos treshes se sulmit, qe nuk arriten te konkretizonin rastet.

Mirepo, mjaft i nervozuar ne ndeshjen e djeshme ishte edhe vete Leo Messi.

Ne nje rast (ne kete video), Leo shihet shume nervoz me Rakitic i cili vendos te mos i pasoje topin atij mirepo Alba’s, derisa Messi reagon keshtu:

Dhe nepermjet fotove, ngjau keshtu:

 

/bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.