SHPËRNDAJE

Edhe 2 dite e disa ore n’a ndajne nga mbyllja e merkato’s per kete vit derisa per Barca’n ende nuk ka mbaruar gjithcka.

FC Barcelona e ka edhe nje synim me te madh se Griezmann, De Jong, Firpo apo Neto. Ai eshte Neymar Jr.

Sic e dini tanime, te gjithe jemi te lodhur nga kjo saga tash e 1 muaj intensivisht, me shume lajme kontradiktash mes burimeve, si ato nga Franca, si ato nga Katalunia.

Megjithate, drejtori sportiv i PSG-se, Leonardo, ka qene shume transparent ne kete aspekt dhe gjithmone ka treguar per mediat franceze se ku eshte ky transferim.

Te njejten gje e beri edhe mbreme pas ndeshjes se PSG-se, ku ai sqaron situaten mes Barca – Neymar – PSG:

“Hera e pare qe morrem nje oferte nga Barca per Neymar’in ishte me 27 gusht.”

“Nese nje oferte mjaftueshem e pranueshme per Neymar vie, ai mund te largohet, por tani nuk kemi marre dick ate tille. Kane mbetur edhe 3 dite para mbylljes se merkatos.”

“Ne kemi biseduar me njeri tjetrin dhe pozicionet ndermjet neve jane shume te kjarta. Neymar eshte nje lojtar i jashtezakonshem dhe eshte shume i rendesishem. Maredhenia jone nuk eshte aq e mire per sot. Eshte e komplikuar.”

“Propozimi eshte i kjarte per te gjithe te perfshiret ne kete rast keshtuqe ne te mund te zevendesojme ate dhe ne nuk po arrijme marreveshje.”

“Ne kemi hapur mundesine e largimit te tij, vetem duke u bazuar ne kushtet tona, por ne ende jemi te hapur per te biseduar per lojtare te tjere per Neymar’in. Barca eshte e vetmja kandidate per te nenshkruar me Neymar’in.”

“Sot per sot, me ate qe kemi kerkuar dhe me ate qe kemi marrur si propozim, nuk ka marreveshje.”

Ashtu sic edhe i’u lajmeruam mbreme. Ende nuk ka asgje. Por ende nuk ka mbaruar asgje. 2 dite kyce tani.

/bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.