SHPËRNDAJE

Mesfushori i Barca’s, Arda Turan, per momentin i huazuar ne klubin turk Bassaksehir, i’u eshte shqiptuar nje denim me burg prej 2 vite e 8 muajsh.

Kthehemi prapa ne tetor te 2018-tes, ku Turan u perfshi ne nje rrahje ne diskote me kengetarin e njohur turk Berkan Sahin, i cili e kishte akuzuar lojtarin per ngacmim te gruas se tij.

Ne ate nate, Turan i’a theu hunden kengetarit i cili me pas u desh te drejtohej ne spitalin me te afert. Por, Turan nuk e la me kaq derisa shkrepi me arme ne ate spital duke shkaktuar panik, frike, duke marre parasysh se armen e kishe pa leje dhe qellim kishte te lendonte dike.

Megjithate, vendimi i gjykates thote qe Turan do te shoh burgun vetem ne rast se bene edhe ndonje tjeter krim ne 5 vitet e ardhshme.

Basaksehir kane thene se e kane denuar 31 vjecarimn me 2.5 milion lira turke (diku 400.000 euro) per incidentin.

Nje devijim total i jetes se Turan qe pas largimit nga Barca.

/bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.