SHPËRNDAJE

El Pais ka ardhur me nje lajm BOMB per skuadren e Barcelones, e sidomos per fansat e Barces per te cilet eshte lajm shqetesues!

Lionel Messi akoma nuk ka luajtur ndonje ndeshje apo disa minuta ne sezonin e ri, per shkak te lendimit qe pesoj me 5 Gusht.

Mediat nga Spanja bejne te ditur se me gjithe gjasa ai do te jete gati pas ndeshjeve te kombetareve, perkatesisht me 14 Shtator kunder Valencia.

Image result for messi training 2019 new season

Ramon Besa (gazetar i El Pais) edhe mjafte i besueshem ka raportuar nje lajm shokues per kontraten e Messit.

Messi kishte nenshkruar para dy viteve ne 2017 per nje kontrat te re qe do t’a mbaj ate ne klub deri ne vitin 2021.

Image result for messi new contract

Mirepo, cka eshte lajmi shokues per kete kontrat eshte se: Messi mund t’a mbaroj kete kontrat kur te deshiroj ate.

Kjo eshte njera nder klauzolat e rralla apo mund te themi e para e cila eshte vendosur ne kontraten e Messit (mundesia qe t’a mbaroj kur te deshiron kontraten edhe para 2021)…

Ky informacion del pikerisht pas deshtimit te Barcelones per te nenshkruar me Neymar, deri tani Messi ka refuzuar qe te diskutoj nenshkrimin e nje kontrateje te re qe do t’a mbante ate ne klub me gjate se deri ne vitin 2021.

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.