SHPËRNDAJE

Si gjithnje per Barcelonen edhe kete sezon jane paresore fitimi i La Liga dhe Champions League, sidomos kesaj te fundit!

FC Barcelona eshte gati per kete Lige te Kampioneve dhe ka publikuar listen e perbere prej 24 lojtareve.

E gjitha ekipa e pare (21 lojtar) jane te perfshire ketu dhe 3 lojtar te ekipit B. Ata jane: “Ferran Sarsanedas, Hirkoi Abe, Ronald Araujo”.

Image result for hiroki abe

Klubi dha shpjegimet e veta mbi grumbullim e 3 lojtareve nga ekipi B, e ato arsyje jane keto:

1. Mbi 21 vjec (Sarsanedas) dhe 2. Kane qene ne klub per se paku 3 vite (Abe dhe Araujo).

Gjithsesi, nuk do te thote qe lojtar te tjere nuk mund te luajn ne kete kompeticion. Perveq Ferran, Abe dhe Araujo, te gjithe lojtaret e akademis mund te perdoren ne listen B.

Kjo do te thote se do te kemi mundesin t’i shohim edhe ne Ligen e Kampioneve lojtaret si: “Riqui Puig, Ansu Fati, Carles Perez, Inaki Pena, Abel Ruiz etj”.

Image result for ansu fati

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.