Ballina News GRAFIKISHT: 4 formacionet e mundshme per ndeshjen kunder Chelsea’s.

GRAFIKISHT: 4 formacionet e mundshme per ndeshjen kunder Chelsea’s.

SHPËRNDAJE

Ndeshja e madhe po afrohet dhe spekulimet per gjithcka po rriten. Gjithcka po shkon mire duket ne kampin Katalunas.

Lajmi i dites per Blaugranet sot ishte se Andres Iniesta me shume gjasa do te rikuperohet fiks per ndeshjen me Chelsea’n edhe pse ende nuk eshte konfirmuar plotesisht.

Ndeshje e madhe edhe per Valverde’n gjithashtu i cili ne sezonin e tij te pare po ben cudira me kete ekip dhe ende nuk regjistron asnje humbje.

Megjithate, ndeshja e se merkures eshte me vlere te madhe pasiqe klubi e deshiron trofeun e Liges se Kampioneve dhe nje eleminim i mundshem do te ishte nje goditje e madhe per ekipin.

Ne nderkohe iu sjellim 4 formacionet e mundshme qe Valverde mund t’i perdor ne ndeshjen kunder Chelsea’s dhe ju ftojme te komentoni se cilin e preferoni.

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.