Ballina News KONFIDENCIALE| Yerry Mina largohet kur Arthur do vije ne Barcelone.

KONFIDENCIALE| Yerry Mina largohet kur Arthur do vije ne Barcelone.

SHPËRNDAJE

Kjo qe tani per tani eshte 100% e sigurte sepse klubi ka marre nje pergjigje mbi ceshtjen e 3 lojtareve jo-evropian.

FC Barcelona konfirmoi se ka nenshkruar me futbolliatin brazilian te Gremo, Arthur Melo, per 30M Euro dhe 9 bonuse. Keshtu qe ne qershor FC Barcelona kalon limitin prej 3 lojtareve jo evropian ne skuader me Paulinho, Coutinho, Mina dhe Arthur.

E vetmja shprese qe Yerry Mina te qendronte ishte se Philippe Coutinho te merrte pashaporten evropiane dhe klubi u interesua per kete dhe burimet e gazetes katalane SPORT konfirmojne qe Coutinho mund ta marri pashaporten ne Janar te vitit 2019.

Keshtu qe Yerry Mina do largohet ne forme huazimi sezonin e ardhshem dhe klubi duhet te punoje per nenshkrimin e 1 ose 2 mbrojtesave te tjere ne vere sepse edhe Vermaelen pritet te largohet dhe vetem Umtiti dhe Pique ngelen ne skuader.

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.