SHPËRNDAJE

Barcelona kete sezon nuk e nisi ne menyren me te mire sic di ajo, mirepo ka shume e shume ndeshje per t’u luajtur.

Se pari Barcelona humbi ndeshjen e pare, me pas fitoj ne Camp Nou dhe per te barazuar ne ndeshjen e 3-te kunder Osasuna.

Lionel Messi po vazhdon t’i mungoj Barcelones qe nga 5 Gushti, rezultatet pa te jane aspak te deshiruara.

Tani eshte koha qe te luajn ekipet kombetare dhe do te kete pushim per Barcelonen 2 jave, e me pas do te luaj kunder Valencia me 14 Shtator.

Se fundmi, eshte ‘zbuluar’ edhe fanela e 3-te e Barcelones per kete sezon nga Footy Headlines. Ajo do te duket keshtu:

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.