SHPËRNDAJE

Cfare dreqin po ndodh? Ndoshta jeni duke pyetur edhe vete ju.

5 minuta nuk shkuan qe kur burimet me te aferta te klubit vetem se lajmeruam qe Griezmann do t’i bashkohet Barca’s, tanime kemi dicka zyrtare.

Kesaj rradhe, ndryshe nga vera e kaluar, Antoine Griezmann nuk ka dashur te zgjase me shume drama.

Atletico Madrid zyrtarisht nepermjet nje postimi ne rrjetin e tyre social, Twitter, kane postuar kete video te Griezmann ku i falemnderon ata per 5 vitet e kaluara dhe konfirmon se do te largohet nga klubi i tyre ne vere:

https://twitter.com/Atleti/status/1128393365630980099

Griezmann nuk ka treguar ne kete video se ku do te jete destinacioni i rradhes, por 99.999% eshte Barcelona, ashtu sic u konfirmuar.

Tani presim dita ne dite konfirmimin nga Barca dhe te zyrtarizohet 100% ky transferim. /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.