Ballina News ZYRTARE: RIKTHEHET VICTOR VALDES!

ZYRTARE: RIKTHEHET VICTOR VALDES!

SHPËRNDAJE

Ka kohe qe Victor Valdes ka qene duke u pergatitur per te marre nje pozite ne klubin katalunas dhe me ne fund i erdhi momenti.

Ai eshte pergatitur te jete trajner tash e disa vite derisa i kreu te gjitha hapat e duhur dhe derisa u licensua ne UEFA.

Sot, Victor Valdes ka nenshkruar kontrate zyrtare me klubin e Barca’s qe ai te jete trajner i grupmoshave te reja te Barca’s, Juvenil A.

Kjo kontrate do t’a mbaje ate tek Barca per 2 sezonet e ardhshme + 1 vit shtese.

Duket se Barcelona i ka kthyer syte kah La Masia derisa eshte bindur se themeli i klubit nuk mund te krijohet me nenshkrime multimilioneshe. /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.