SHPËRNDAJE

FC Barcelona sic duket mbyll te gjitha punet ne kete merkato me sqarimin e situates per brazilianin Rafinha.

FC Barcelona dhe Rafinha kane arritur marreveshje ne rinovimin e kontrates se lojtarit deri me 2020/21.

POR, FC Barcelona ka arritur marreveshje me Celta Vigo’n qe Rafinha te huazohet atje per nje sezon, 19/20, derisa Celta do te paguaje edhe pagen e lojtarit dhe bonuse prej 1.5 milion euro.

FC Barcelona nepermjet nje komunikate per shtyp falemnderon Rafinha’n per perkushtimin dhe dedikimin e tij drejt klubit, i uron shume fat dhe sukses. /bmshqip.com

Vërejtje!Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga BMSHQIP. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të BMSHQIP. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e BMSHQIP, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.